Filtre

Filtre

{content}

Vânzare auto BMW 1 Series cu parcurs

11ff895d4718c6fdc3c328a2d021cc92
1949€ avans511€ lunar

BMW 1 Series 2020

126000km · 1499cm3 · Diesel · Automată · 120C. P. · Din față
19499€

BMW Seria 1: Eleganță și Performanță într-un Pachet Compact

Cu o istorie bogată în producția de automobile de lux, BMW Seria 1 aduce o notă de eleganță și performanță în segmentul compact. Proiectată pentru a oferi o experiență de condus dinamică și confortabilă, Seria 1 păstrează trăsăturile distinctive ale mărcii bavareze într-un pachet compact și versatil.

Design și Eleganță

Cu linii fluide și un aspect distinctiv, BMW Seria 1 îmbină eleganța cu aerodinamica. Designul său aerodinamic nu numai că oferă o prezență impresionantă pe șosea, dar contribuie și la performanța eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil.

Motorizări Puternice

Seria 1 se remarcă prin gama sa variată de motoare, fiecare oferind un echilibru excelent între performanță și eficiență. Opțiunile de motorizare includ motoare pe benzină și diesel, adaptate pentru a satisface diferite preferințe și necesități de conducere.

Motoare pe Benzină BMW Seria 1:

  1. BMW 118i: Echipată cu un motor pe benzină TwinPower Turbo de 1.5 litri, BMW 118i oferă o combinație de performanță și eficiență. Cu o putere de aproximativ 140 CP, această variantă este potrivită pentru cei care apreciază o experiență de condus dinamică într-un cadru compact.
  2. BMW M135i xDrive: Pentru cei în căutare de performanțe de top, varianta M135i xDrive impresionează cu un motor pe benzină TwinPower Turbo de 2.0 litri, furnizând o putere de aproximativ 300 CP. Cu tracțiune integrală, acest model asigură o aderență excelentă la șosea, oferind o experiență sportivă de neegalat.

Motoare Diesel BMW Seria 1:

  1. BMW 116d: Pentru cei orientați spre eficiența consumului de combustibil, BMW 116d dispune de un motor diesel eficient de 1.5 litri, furnizând aproximativ 116 CP. Cu o economie de combustibil notabilă, acest model este o alegere excelentă pentru cei care parcurg distanțe mari.
  2. BMW 120d xDrive: Cu un motor diesel TwinPower Turbo de 2.0 litri și tracțiune integrală xDrive, BMW 120d oferă un echilibru remarcabil între performanță și tracțiune. Cu aproximativ 190 CP, acest model se adresează celor care caută o experiență de condus puternică și sigură.

Cutii de Viteze și Sisteme de Transmisie

BMW Seria 1 pune la dispoziție mai multe opțiuni de cutii de viteze, inclusiv manuale și automate, pentru a se potrivi preferințelor șoferilor. Sistemele de transmisie xDrive asigură o tracțiune optimă, ceea ce face Seria 1 potrivită și pentru condiții de conducere dificile.

Pentru cine este potrivită seria 1?

BMW Seria 1 este ideală pentru cei care caută o mașină compactă cu performanțe sportive, eleganță și tehnologie avansată. De la șoferii pasionați de conducere la cei care apreciază confortul și luxul într-un spațiu compact, Seria 1 oferă o gamă variată de modele pentru a satisface diversele preferințe.

Dotări și tehnologii avansate

Seria 1 impresionează și prin dotările sale tehnologice, inclusiv:

  • Sistem de Navigație BMW: Cu o interfață intuitivă, acest sistem oferă indicații precise și actualizări în timp real pentru a vă ghida călătoria.
  • Head-Up Display: Informații importante, precum viteza și instrucțiunile de navigație, sunt proiectate direct pe parbriz pentru a menține atenția șoferului pe drum.
  • Asistentă de Parcare: Sistemele avansate de asistență la parcare facilitează manevrele în spații strâmte.

Cu un amestec de performanță, confort și tehnologie avansată, BMW Seria 1 se distinge ca o alegere atrăgătoare în segmentul compact al mașinilor de lux. Pentru cei care caută să îmbine eleganța cu performanța, Seria 1 oferă o experiență de condus de excepție.

Vezi toată colecția de automobile BMW din europa la importauto.md, iar dacă nu ai găsit mașina potrivită, crează o solicitare pentru „servicii de transport auto” pentru a importa mașina dorită din europa.

Cât costă automobilele BMW 1 Series ?

Prețuri pentru BMW 1 Series de la 18999€ până la 19499€.

Unde pot cumpăra BMW 1 Series ?

Avem pe stoc 3 BMW 1 Series. Import Auto Group, str. Chișinău 13, Chișinău, Moldova MD-2000 +373 79 724 444